2 maart 2018 hypotheek 0Comment

Heb je weer last van trage Wifi in huis? Dat overkomt iedereen wel eens zou je denken, ongeacht waar je woont. Toch zijn er een aantal plaatsen in Nederland waar ze op het gebied van internetsnelheid meer geluk hebben. Het kan dus gebeuren dat je bij je vriendin in een andere stad veel sneller internet hebt dan in je eigen huis, ook als je dezelfde internetprovider hebt. In deze top tien zie je welke steden in Nederland het snelste internet hebben, mocht je er niet tussen staan dan is het wellicht de moeite waard om eens te alles in 1 vergelijken en te kijken naar jouw internetsnelheid.

Steden met het snelste internet in Nederland
Is de Wifi weer zo traag? Helaas heeft iedereen daar weleens last van. Toch zijn er steden met meer ‘mazzel’ wat betreft de internetsnelheid. Zo kan het dus best zo zijn dat je bij je oma uit Enkhuizen sneller internet hebt dan thuis. Ontdek in deze top tien welke steden over het snelste internet van Nederland beschikken, staat jou woonplaats er tussen?

#10 Kesteren, Gelderland (84,1 Mb)
Vlakbij Ouwehands Dierenpark (met de panda┬┤s) ligt een klein dorpje dat de naam Kesteren draagt. Dit dorp heeft slechts 5000 inwoners maar staat wel op de tiende plaats qua snelste internetverbinding!

#9 Nederhorst den Berg, Noord Holland (85,1 Mb)
Nederhorst den Berg ligt precies op de rand van twee provincies; namelijk Noord Holland en Utrecht. Het internet in dit dorp is net 0,01 Mb sneller dan in Kesteren en het dorp neemt hiermee de 9e plaats in in deze lijst.

#8 Hooglanderveen, Utrecht (87,4 Mb)
De achtste plaats in deze lijst gaat wel naar een stad in Utrecht: Hooglanderveen met 87,4 Mb.

#7 Delden, Overijssel (91,5 Mb)
En het internet wordt steeds sneller, Delden is namelijk weer 5Mb sneller dan nummer 8 en heeft daarmee een 7e plek in deze top tien.

#6 Rijen, Noord-Brabant (92,1 Mb)
4G met een zachte G in het Brabantse Rijen! Met een degelijke snelheid van 92,1 Mb staat Rijen op de zesde plaats. Echter moeten gebruikers deze overwinning wel met bijna zeventienduizend andere inwoners delen…

#5 Leunen, Limburg (127,9 Mb)
Helemaal onderin het land in Limburg gaat het weer een beetje beter. In dit dorpje is het internet namelijk 30Mb sneller dan de zesde plaats, daar kunnen ze trots op zijn!

#4 Reek, Noord-Brabant(129,1 Mb)
De op drie na beste stad (qua internet dan) bevindt zich in Noord-Brabant. Dichtbij Oss licht het dorpje Reek die op nummer vier staat in deze lijst!

#3 Ingen, Gelderland (136.4 Mb)
Ingen, niet ver van Kesteren die je bovenaan deze lijst vond heeft een mega snelle internetverbinding waar maar 2200 bewoners gebruik van maken.

#2 Enkhuizen, Noord-Holland (145.5 Mb)
Enkhuizen is niet alleen een prachtige plaats om te bekijken, ook het internet is met 145,5 Mb de moeite waard en neemt de zilveren medaille in ontvangst op deze lijst.

#1 Spaubeek, Limburg (167.1 Mb)
En de topper qua internetsnelheid bevindt zich in Limburg! Spaubeek neemt ruimschoots de eerste plek in met een hele snelle internetsnelheid en ter informatie: maar 3650 inwoners.

Niet getreurd als je je woonplaats niet in deze lijst hebt zien staan, er is nog hoop. Er zijn voldoende alles in 1 pakketten waarmee je echt wel snel genoeg internet in huis hebt, ondanks dat je misschien niet de snelste bent. Ongeacht waar je woont, kan alles in 1 vergelijken dus echt wel de moeilijk waard zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *