24 juli 2019 hypotheek 0Comment

Stratis is een Blockchain-as-a-service platform en zorgt voor oplossingen waardoor bedrijven de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van blockchaintechnologie. Het platform, wat zich voortdurend bezighoudt met nieuwe ontwikkeling, geeft bedrijven en organisaties de kans om applicaties op de blockchain uit te proberen en te lanceren. De munt wordt ook wel STRAT genoemd. De waarde van de munt en ook de interesse die komt vanuit de gebruikers is flink gestegen. Je kunt zeggen dat deze waarde en interesse exponentieel zijn gestegen sinds 2016. Al veel gebruikers hebben veel winst gemaakt nadat zij een account hebben aangemaakt. Wie in 2016 heeft geïnvesteerd in STRAT, heeft een jaar later in 2017 zijn investering meer dan 200 maal terugverdiend. Deze munt wordt dan ook steeds populairder en meer en meer mensen melden zich aan.

Koop snel en eenvoudig STRAT munten

Het is nog niet eerder zo eenvoudig geweest om munten te kopen. Door je in een paar simpele stappen aan te melden, heb je een eigen account. Met dit account heb je veel vrijheid en kun je munten kopen. De munten je aanschaft, kun je opbergen in een digitale portemonnee, ook wel wallet genoemd. Deze wallet is gratis en daar hoef je niet voor bij te betalen. Dit scheelt kosten en zorgen over de veiligheid van jouw zorgvuldig verdiende munten. Het is dan ook voor veel mensen een goede optie om zich aan te melden op het platform.  De eerste stap in het kopen van munten, is het storten van euro’s. Dit gaat vaak via iDEAL of door middel van een bankoverschrijving. Nadat dit gelukt is, kun je hiermee munten kopen en deze naar je wallet verzenden. Daar worden je munten veilig opgeslagen en kan alleen jij bij je munten.

Persoonlijke toegang tot jouw wallet

De enige die toegang heeft tot jouw wallet, ben jij. Tegenwoordig gaan veel transacties online en zijn er goed ontwikkelde veiligheidsmaatregelen. Jouw wallet is optimaal beveiligd en je hoeft je dus nooit zorgen te maken over de bescherming van jouw munten en gegevens. Dit maakt bestellen zeer veilig en je kan overal ter wereld met een gerust hart inloggen. Het is zeker de moeite waard om te investeren in deze munt. Deze munt kan in de toekomst veel opleveren en voor veel winst zorgen. Het aanmelden en maken van een account is in een handomdraai gebeurd en is helemaal gratis. Zeker een aantrekkelijk aanbod voor diegenen die veilig willen investeren in een betrouwbare munt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *