8 september 2011 hypotheek 0Comment

Over hypotheken wordt al heel veel geschreven in verschillende media: op papier en online. Toch vond ik het leuk, én een goed idee om een nieuw blog over de Nederlandse hypotheekmarkt te beginnen. En wel omdat er in het afgelopen jaar enorm veel is veranderd rondom de hypotheek. Er is een nieuwe gedragscode voor de verstrekking van hypotheken en veel doorstromers hebben het moeilijk om een hypotheek te bemachtigen. Op dit blog wil ik de laatste ontwikkelingen bijhouden en tegelijkertijd ervaringen van doorstromers, starters én adviseurs bundelen om zo een compleet mogelijk overzicht te bieden van wat er leeft in hypotheek-land. Heb jij zelf ervaringen op het gebied van hypotheken, dan nodig ik je van harte uit om die via dit blog te delen met anderen! Gebruik ons contactformulier en dan zien we je reactie graag tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *