20 maart 2018 hypotheek 0Comment

Bent u niet goed op de hoogte van hoe u uw verhuizing vlekkeloos laat geen? Dan heb ik als Student verhuizer een paar geniale verhuistips voor u. Hiermee kunt u zelf of met hulp van een verhuisservice uw verhuizing perfect laten lopen.

Tips voor de voorbereiding

Zorgt u bij het inpakken dat u goede verhuisdozen heeft die niet te oud en versleten zijn, let u ook op of de handvatten van de dozen nog in orde zijn. Het kan soms erg lastig zijn om dan een zwaarbepakte doos op te tillen. Vul een doos nooit helemaal met zware spullen. Dit kan voor blessures aan de rug, nek en armen zorgen. Gebruikt de zware spullen als een ondergrond voor de wat lichtere spullen. Zo kan u toch al uw zware spullen verhuizen.

Zorgt u dat u kleine spulletjes bij elkaar houdt tijdens het verhuizen. Gooi ze dus niet los in een doos. Het helpt altijd om ze los in een tasje te doen. Vergeet u niet op het tasje te schrijven wat de inhoud ervan is. Denkt u bijvoorbeeld aan snoeren van een tv of computer of speelgoed van de kinderen. Het is ook erg handig om per kamer in uw nieuwe woning een kleur of cijfer te bedenken. Zet u dit ook op de doos. Zo kunnen de verhuizers gelijk zien waar de dozen heen moeten. Dit kan u veel tijd besparen.

Meet vooraf alles op. het is handig om te weten of alles past in uw nieuwe woning. Meet niet alleen of er ruimte is voor het meubelstuk, maar meet ook of het meubel door de deuropeningen en het trappenhuis kan. Het zou zonde zijn als u tijdens de verhuizing vastloopt omdat uw meubels niet naar binnen kunnen. Veel verhuisservice hebben daar een oplossing voor. Een verhuislift zorgt ervoor dat uw meubels mogelijk door het raam naar binnen getild kunnen worden. Zo wordt een bijvoorbeeld wasmachine verhuizen ook een stuk makkelijker. Vaak wordt een verhuislift gebruikt bij het verhuizen naar Amsterdam, daar zijn de huizen vaak smal een hoog.

Tips tijdens het verhuizen

Het is erg belangrijk dat u een goede planning heeft voor de verhuizing. Deze kan u zelf maken of met hulp van een verhuisservice. Denk daarbij ook aan pauzes en de hoeveelheid mensen die u helpen tijdens het verhuizen. Misschien heeft u vrienden en/of familie gevraagd te komen helpen. Met veel man is een verhuizing eigenlijk best leuk en snel achter de rug. Zeker als er en goede planning is gemaakt.

Zorg dat u genoeg verhuismiddelen bij de hand heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een meetlint en een waterpas. Als u naar en grote woning gaat verhuizen is het soms ook wel handig om een walkietalkie te gebruiken. Zo kan snel en makkelijk gecommuniceerd worden met de mensen op een andere plek in de woning. Zo bespaart u veel moeite, want een verhuizing is meestal al best vermoeiend.

Zorgt dat u sommige taken niet onderschat. Met goede student verhuizers overkomt u dat zelden. Zij kunnen heel goed voor u inschatten hoeveel werk iets is.

Ik hoop dat u iets aan deze tips heeft gehad, en ik wens u namens de student verhuisservice een fijne verhuizing toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *