28 oktober 2019 hypotheek 0Comment

Wanneer u op zoek bent om een slotenmaker zijn er een paar dingen waar u op moet letten. U kunt een willekeurige slotenmaker bellen om te kijken of het werk dat u moet doen iets is wat zij regelmatig doen. Dat kan uiteindelijk tijdverspilling worden en als u de verkeerde slotenmaker belt, kan het u ook geld kosten. Hier zijn enkele dingen die u moet weten voordat u een slotenmaker inhuurt.

24-uurs service voor noodgevallen

De 24-uurs service kan een van de belangrijkste dingen zijn die u  van een slotenmaker verlangt. De reden voor het belang van de “24-uurs” service is dat u nooit weet wanneer u de slotenmakersservice nodig hebt. U kunt ze om 13.00 uur of in sommige gevallen om 13.00 uur nodig hebben; uw slotenmaker moet op beide tijdstippen klaar staan om u te helpen.

Aangeboden diensten

Als u een zakelijke klant bent, dan zal de dienstverlening die u nodig heeft, heel anders zijn dan die van een particuliere klant. Een bedrijf heeft bijvoorbeeld meer behoefte aan sleutelloze toegang, veilige hulp, elektronische sloten, en de meer ingewikkelde soorten sloten. Kijk wat de slotenmaker doet, zodat u geen tijd hoeft te verspillen op zoek naar een nieuwe.

Reputatie

Vanwege de hoge gevoeligheid van de service die een slotenmaker u biedt, is hun reputatie van groot belang. Dat wil niet zeggen dat een nieuwere slotenmaker niet goed of eerlijk zal zijn, maar als u weet dat de dienstverlener al een goede reputatie heeft, dan hoeft u zich niet veel zorgen te maken over het eindresultaat.

Hulpdiensten

Hoewel de hulpdiensten verward kunnen worden met 24-uurs service, is dat niet het geval. Een hulpdienst betekent dat u de slotenmaker binnen enkele minuten bij u op locatie kunt hebben in plaats van een afspraak te moeten maken in uren die niet als werktijden worden beschouwd.

Prijslijst

De prijslijst is niet zo gebruikelijk als de andere diensten. Meestal geeft een slotenmaker u een schatting, maar als de slotenmaker een prijslijst heeft op zijn website, betekent dit dat er geen gebruik van wordt gemaakt. Als er geen prijslijst beschikbaar is, zorg er dan voor dat u altijd een goede inschatting krijgt van de onderdelen en arbeidstijd.

Ben je op zoek een Slotenmaker in Dordrecht? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *