13 februari 2014 hypotheek 0Comment

“Verkocht!” Dat wilt u horen. U heeft huis in deze moeilijke tijden al jaren te koop staan en ook uw sfeervolle inrichting is al verplaatst naar het nieuwe adres. Hierdoor kampt u met een dubbele hypotheek èn een woning die maar niet verkocht wordt door de kale en saaie ruimtes. Het liefst zou u bij iedere bezichtiging persoonlijk uitleggen hoe gezellig het normaal gesproken is, met een diepe bank onder de grote ramen, de eettafel met prachtige kroonluchters erboven en ook de ‘kleine ruimte’ ziet er echt heel gezellig uit met een klein vaasje bloemen en fleurrijke accessoires. De leegte doet zeker geen recht aan het fijne huis dat u aanbiedt en een verkoopprijs die 10duizenden euro’s onder uw vraagprijs zit ziet u ook niet zitten. De oplossing? Simpele styling! Een kleine investering kan ertoe leiden dat uw huis sneller verkocht wordt. Lees hier enkele tips om dit te realiseren.

1. Verf uw muren.
Die appeltjesgroene muur oogt zeker heel fris en fleurig, maar is zeker niet iedereen zijn smaak. Investeren in een paar emmers gebroken wit is zeker geen grote investering maar kan uw huis zeker een goede boost geven. Lichte kleuren laten uw ruimte namelijk groter ogen.

2. Accessoires
Accessoires zijn zeker niet voor iedereen weggelegd maar geven wel een warm en huiselijk gevoel aan de kale ruimten. Kies hiervoor niet voor harde kleuren als zwart, maar voor aardetinten als bruin en beige in combinatie met een kleur als lichtroze of mosgroen om het een neutrale look te geven.

3. Inrichting
Ook kunt u het huis inrichten met goedkope (tweedehandse) spullen. Misschien heeft iemand uit uw familie wel een oud kastje of logeerbed op zolder staan. Verf deze allemaal in bovengenoemde kleuren en uw meubels matchen helemaal aan het huis. Hierdoor wordt het een geheel en krijgt men meer inzicht in hoe eventuele kopers het huis ook in kunnen richten.

4. Fotografie
Tenslotte is kan de juiste fotografie ook enorm helpen om uw huis een boost te geven op Funda. Zorg ervoor dat u mens een lens werkt die een brede hoek pakt. Hierdoor lijken ruimtes vele malen groter waardoor bezoekers eerder geneigd zijn om bij een bezichtiging langs te komen.

Uw investering? Ruim onder de 1000 euro! Meer dan de moeite waard. Want die hypotheek, die wilt u ook niet blijven betalen toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *