13 december 2016 hypotheek 0Comment

Nederland heeft enkele jaren veel last gehad van de crisis en dit was ook te voelen in huizenmarkt, welke een tijdje op slot zat. Huizen werden zeer moeilijk verkocht omdat er simpelweg geen positieve vooruitzichten waren. Mensen gingen minder snel naar de bank om een hypotheek aan te vragen en ze hebben een tijd gewacht voordat ze op zoek gingen naar een nieuwe woning.

Een huis verkopen of kopen was een aantal jaar dus bijna niet aan de orde. Nu anno 2016 kunnen we bijna stellen dat de economie in Nederland weer op het zelfde niveau is als in 2008. De voorspelling is dat dit alleen nog maar zal verbeteren, wat goede gevolgen zal hebben voor de huizenmarkt.

Hypotheekadviseurs gezocht?

Het aantrekken van de economie heeft vanzelfsprekend voor diverse branches weer positieve gevolgen, zo ook voor de hypotheekadviseurs. De bedrijven in dit gebied hadden het de afgelopen jaar financieel ook wat minder, want economisch gezien liep het niet lekker en dit had ook zijn weerslag op de huizenmarkt en dus ook op hypotheekadviseurs.

Tegenwoordig hebben de hypotheekadviseurs weer zat te doen, omdat het dit jaar erg voordelig was om een huis te kopen voor diverse mensen. Bent u op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur? Kenkhuis en Gil staan graag voor u klaar, bekijk hun tarieven op de website.

Helpen met het realiseren van uw droom

Een eigen huis kopen is een grote stap, helemaal als het je eerste huis is. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te worden over de opties en mogelijkheden. Financieel advies inwinnen voor- tijdens en na het kopen van een huis is dan ook verstandig.

Allereerst wil je natuurlijk onafhankelijk hypotheekadvies, voordat je een huis gaat kopen. De laagste hypotheekrente is waar je naar moet streven, want je wilt een zo voordelig mogelijk lening hebben. Ga op zoek naar een erkende hypotheek adviseur voor het beste advies.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *