27 augustus 2018 hypotheek 0Comment

Het einde van augustus is in zicht en voor veel mensen is de zomervakantie alweer voorbij. Voor Nederlandse begrippen was het een uitstekende zomer en hopelijk heeft u optimaal kunnen genieten van uw tuin. Nu het einde van de zomer nadert en het najaar voor de deur staat, breekt een periode aan met minder mooi weer. In dit artikel wil ik u vertellen over de vele voordelen die tuinhuizen (en bijvoorbeeld ook blokhutten) u kunnen bieden in de komende maanden.

De ideale opbergplek

Tijdens de herfst en de winter zijn de weersomstandigheden zodanig dat deze van invloed kunnen zijn op de bestendigheid en kwaliteit van bijvoorbeeld houten tuinmeubelen, buitenkussens en kinderspeelgoed. Met name een blokhut is ideaal voor potterie die vorstbestendig dient te worden opgeborgen of voor planten die niet winterhard zijn weg te zetten. Uiteraard kunt u een blokhut of tuinhuis ook gebruiken voor het opruimen van tuinmeubelen, kinderspeelgoed, fietsen of uw barbecue. Door uw tuinspullen afgesloten op te slaan in een blokhut of tuinhuis, staan deze bovendien veilig beschermd tegen eventuele diefstal.

Nog even genieten tijdens zonnige nazomerdagen

Ook tijdens de herfstmaanden is er nog vaak genoeg sprake van een mooie, zonnige dag. Tijdens deze periode is een tuinhuis of blokhut ideaal om nog even optimaal van de buitenlucht te genieten. Iedere periode van het jaar heeft zijn charme en dat geldt ook zeker voor de herfst, omdat er in de tuin vaak bijzondere kleuren en tinten zichtbaar zijn. Zo kunt u tijdens de herfstdagen beschut tegen de wind zitten en met de openslaande deuren toch nog even genieten van het najaarszonnetje. U kunt het tuinhuisje gezellig inrichten met bijvoorbeeld kaarsjes, gezellige kussens en leuke meubels. Zo waant u zich op vakantie in uw eigen tuin!

Hopelijk heeft dit artikel u geïnspireerd en kunt u dit najaar optimaal geniet van uw tuin. Neem eens een kijkje op de website van Fonteyn voor een uitgebreid assortiment aan tuinhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *