15 november 2019 hypotheek 0Comment

Als je gaat verhuizen is dat een hele onderneming waar veel dingen bij komen kijken. Dus als je wilt dat de verhuizing vlekkeloos verloopt, is het hebben van een goede planning noodzakelijk. Wil je weten hoe je dit voor jezelf makkelijk op een rijtje kunt zetten? Dat lees je in dit artikel.

Een verhuislijst

Als je wilt dat je niks vergeet en dat alles perfect verloopt dan is het handig om een verhuislijst te maken met wat je allemaal moet doen en een lijst voor de spullen die je niet mag vergeten. In de ‘wat moet ik regelen’ verhuislijst staan dingen zoals verhuisdozen kopen, offertes aanvragen van verhuisbedrijven, vrienden vragen om te helpen, contracten opzeggen en vrije dagen opnemen voor de verhuizing. De ‘inpaklijst’ spreekt voor zich.

Verhuisbedrijf

Als jij en je vrienden het niet alleen kunnen of je wilt het zo snel mogelijk gedaan hebben dan kan je een verhuisbedrijf inhuren. Tegenwoordig kan je voor het gemak ook gebruik maken van een ladderlift. Zo is het sjouwen van grote meubels en dozen verleden tijd. Je kunt op deze heel makkelijk je spullen uit je oude woning en in je nieuwe woning krijgen. Je hebt de volgende dag ook geen last van je rug door het tillen van de zware spullen.

Op de verhuisdag zelf

Op de verhuisdag zelf komen alle dingen die jij van tevoren hebt geregeld samen. Je vrienden en/of familie staan al voor de deur en de ladderlift komt eraan. Je hebt van tevoren alles al in dozen gedaan en het is allemaal klaar om meegenomen te worden. Zorg ervoor dat de breekbare spullen niet onderaan liggen. Nu is het alleen nog de verhuiswagen en de auto’s inladen en rijden maar! Maak voordat je je oude woning echt verlaat alles nog een beetje schoon, dat is wel zo fijn voor de volgende kopers/huurders. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *