29 oktober 2020 hypotheek 0Comment

Op het moment dat je telefoon abonnement verlengt moet worden, is het van belang om op een aantal aspecten te letten. Het komt namelijk vaak voor dat een andere provider precies hetzelfde abonnement aanbiedt, alleen dan voor minder geld. Om hierachter te komen zijn er een aantal handige tips. In dit artikel worden deze goede tips besproken zodat jij in de toekomst niet te veel betaald voor jouw telefoonabonnement.

Telefoon providers met elkaar vergelijken

Om te beginnen is het verstandig om alle mogelijk geschikte telefoon providers met elkaar te vergelijken. Om te bepalen of een telefoon provider geschikt is, zijn er een aantal stappen die je kunt ondernemen. Allereerst kun je de dekkingskaarten controleren. Aan de hand van de dekkingskaart kun je goed en overzichtelijk nakijken of jouw adres goed gedekt is voor stabiel bereik en dus een stabiele verbinding. Naast de dekkingskaart is het handig om de prijzen van de providers te vergelijken, je wilt natuurlijk niet onnodig teveel geld betalen. Iedere provider heeft zijn eigen voor- en nadelen qua internet. Daarnaast zijn er ook veel verschillen in de betrouwbaarheid en de klantenservices van de providers. De mate waarin je rekening houdt met deze punten kun je helemaal zelf bepalen. De belangen voor een geschikte provider zullen ook bij iedereen anders zijn. Er zullen een hoop mensen zijn die vooral de prijs een belangrijke factor vinden om een provider als geschikt te zien. Daarnaast zijn er ook een hoop mensen zullen die liever iets meer betalen voor een betere en stabielere verbinding.

Sim only met een telefoon abonnement kiezen

Een sim only abonnement afsluiten in vrijwel ieder geval de goedkoopste optie. Het kost je eenmalig veel geld, maar hierdoor zul je maandelijks minder geld kwijt zijn en uiteindelijk minder geld betalen voor je telefoon. Het werkt als volgt. Bij ieder telefoonabonnement betaal je maandelijks een bepaald bedrag voor zowel het toestel als het abonnement. Bij een sim only abonnement koop je de telefoon los en betaal je enkel voor het abonnement. Dit betekend dus dat je eenmalig veel geld zult moeten betalen om het toestel te kopen, maar daarna zul je maandelijks lage vaste lasten hebben. Naast het besparen van geld is het ook zo dat je geen bkr-registratie zult krijgen. Dit komt omdat je de telefoon zelf betaald. Een bkr-registratie kan een hoop problemen veroorzaken bij bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek. Hierom is het belangrijk dat je een telefoonabonnement altijd op tijd en volledig betaald. Wanneer je een sim only abbonement neemt, krijg je geen bkr-registratie. Dit is een erg prettig voordeel die je zult ervaren als je kiest voor een sim only abonnement. Een goedkoop sim only abonnement kun je krijgen bij meerdere providers. Kijk hier goed naar de prijzen en mogelijkheden. Zo zorg je uiteindelijk voor een zo goed mogelijk abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch met meerdere providers contact op te nemen. Zo kun je door dit te doen geld besparen op je maandelijkse kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *