7 januari 2021 hypotheek 0Comment
Bewakingscamera, Beveiligingscamera, Camera

Nadat je een hypotheek hebt afgesloten voor de aankoop van een nieuwe woning, is het tijd om de verhuizing te plannen! Wellicht wil je voorafgaand aan deze verhuizing nog een aantal aanpassingen aan de woning doen. Denk aan schilderwerk, het vernieuwen van de vloer in de woning, het renoveren van de keuken, enzovoorts. Ook kun je na het betrekken van de nieuwe woning inventariseren of de beveiliging hiervan verbeterd kan worden. Mogelijk zijn de sloten op de ramen en deuren van je nieuwe woning verouderd en moeten deze worden vervangen om ongewenste bezoekers buiten je huis te kunnen houden. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden.

Inbraakbeveiliging installeren in huis

Vaak is een goed slot alleen niet voldoende om inbrekers tegen te houden. Combineer een goed slot met een alarmsysteem. Deze vorm van inbraakbeveiliging installeren kun je het beste combineren met een risicoanalyse vooraf. Bij zo’n risicoanalyse probeer je in kaart te brengen welke risico’s je thuis loopt. Welke route zou een inbreker volgen om je woning binnen te dringen? Waar op deze routes zou je de beveiliging kunnen verbeteren? Mogelijk is het interessant om magneetcontacten op de voordeur te monteren en bijvoorbeeld een bewegingssensor op de overloop.

Beveiligingscamera’s schrikken inbrekers af

Niet alleen een alarmsysteem in huis kan inbrekers afschrikken. Ook het gebruik van een beveiligingscamera is interessant. Beveiligingscamera’s zijn er tegenwoordig in verschillende soorten. Denk aan het verschil tussen een professionele beveiligingscamera met recorder in huis en bijvoorbeeld een slimme deurbel. De slimme deurbel is sterk in opkomst. Mede door het feit dat je direct een signaal op je telefoon krijgt, op het moment dat er iemand bij je aanbelt. Dit gebeurt zelfs, wanneer je niet in huis aanwezig bent! Naast de professionele camera en een slimme deurbel, kan ook een dummycamera een optie zijn. Dit is de goedkoopste oplossing, daar deze camera geen beelden opneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *